Létezik Internetes pénzkereset?

2015. március 26. 19:49 - Drugsa

InAdClix - Teljes leírás.

InAdClix egy nemrégiben indult Hybrid oldal. Innovatív megoldásai teljesen egyedivé teszik. Mindemellett megtalálhatóak a "klasszikus" PTC elemek is. Tehát lehet kattintani centekért, melyek 0,0005$ - 0,01$ -ig terjednek. Napi szinten 27 - 30 kattintható hirdetést ad. A napi átlag ami így befolyik az Account Balance -ba 0,06$ - 0,07$. Az első minumum kiutalás sajnos elég magas. Ez konkrétan 4$. Standard tagként 10$ -ig megy a kiutalás határa. Tehát minden egyes sikeres utalásnál, növekszik 1$ -al 4$-ról indulva. A kiutalást Payza, Payeer, Perfect Money, és EgoPay (a payza külön számlája) processzorokkal lehet megtenni. Jelenleg nincs még SSL tanúsítványa. Ha csak a PTC lehetőséget vesszük akkor kb 66 nap alatt lehetne össze gyűjteni a minimum 4$ -os határt (első kifizetésként). Azt mindenki maga kell, hogy eldöntse ez megéri-e vagy sem... Mindemellett akár bérelt embereket is lehet szerezni, vagy véglegesen megvásárolni. Ezen emberek már nekünk termelik a hasznot. (5 ember 0,65$). Ezen felül lehet részvényeket is vásárolni. Ezeknek a lényege az, hogy a "lejárati" idő után többet kapjunk vissza, mint amit befektettünk. Egy részvény jelenlegi ára 5$ ez 90 nap múlva 6,3$ -t ad vissza (összesen, és nem pluszban) Tehát ha veszünk 10 részvényt 50$ -ért akkor 3 hónap múlva 63$-t kapunk vissza. Van még fej vagy írás játék, mely minimum 0,05$ -tól játszható. Illetve Crack the vault, ahol egy 4 számjegyű kódot kell eltalálnunk, ha sikerül megkapjuk a trezorban lévő összeget. De nézzük is részletesebben ... 

 

Regisztráció: 
Egyszerű és pár lépésben megadható minden adat. Csak a kötelezőek... Teljes név, felhasználónév, jelszó (kétszer), illetve a Captcha. Ha ez megvan még el kell fogadni a Terms of Service -t.

Belépés után: 
inadclix.jpg

Sikeres regisztráció után, be is léphetünk, a rendszer nem küld aktiváló e-mailt. Belépés után a fenti kép tárul a szemünk elé. Nézzük is, pici leírásokkal, hogy sok időt ne töltsünk el vele... 

A Felső menüsorban a következő elemek vannak : 
1) Home : Vissza a kezdőoldalra (ez nem egyenlő az Account oldallal) 
2) View Ads : Itt érjük el a napi kattintható hirdetéseket. A lekattintott hirdetések az InAdClix rendszerében éjfélkor kerülnek újra kattinthatóvá.
3) AdGrid : Egy szerencsejáték szerű megoldás. A legtöbb PTC oldalon megtalálható. Lényege, hogy 25 kattintást tudunk szabadon elvégezni egy 28*20 -as rácsokra osztott képen. Minden egyes rács alatt egy hirdetés található, ennek a hirdetésnek az idejét végigvárna a rendszer maximum 25$ értékű nyereményt oszt ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden kattintás nyer!. Lehet hogy 100000 -ből egyszer sem kapunk nyereményt. De lehet hogy 10 -ből kétszer is...  
4) Advertise : Hirdetési lehetőség, akár az InAdClix Purchase Balance-ből, vagy akár külső fizetési lehetőségekről is lehet indítani hirdetéseket. Ez kifejezetten azoknak jó akik szolgáltatásokat, helységeket, helyeket, vagy egyéb üzleti célú oldalakat akarnak felfuttatni a Google, Alexa, Yahoo ranglistáján. Hogy megéri vagy sem, azt én nem tudom megítélni, erre mindenkinek a saját pénztárcája adja meg a választ. 
5) Contest : Ranglista azokról akik kiválóan teljesítenek az oldalon. 


Gyors információk a keresetünkről : 
inadclix-gyorsinfo.png
4 rublikát láthatunk amik a következő adatokat adják vissza nekünk (jobb felső sarokban található téglalap alakú "részekről" van szó). 
1) Balance : Dollárban megadott érték, ezt az összeget tudjuk kiutalni vagy átforgatni a Purchase Balanceba. tehát az elérhető egyenlegünk. 
2) Purchase Balance : Vásárlási egyenleg. Ez a lehetőség biztosítja hogy bérelt embereket vegyünk, vagy részvényeket, illetve játszani tudjunk. A Purchase Balance-t feltölthetjük külső számlánkról, vagy a Balance-ből is. 
3) Payout Received : Szintén dollárban megadott érték, mely azt mutatja meg, hogy mennyi kiutalt összeg érkezett meg sikeresen (azaz jóvá is íródott) a külső számlánkra. Első kiutalás 4$.
4) Pending Withdrawals : Függőben lévő kiutalások. Innen kerül át a Payout Received-be, miután a külső számláról megérkezik az InAdClix-hez a visszaigazolás. 
5) A gyors infó bal oldala : Itt található a nevünk, ez mellett, hogy milyen fiók típusunk van (kezdőként ez a Standard), az hogy mikor regisztráltunk, alatta hogy mikor jár le a felfejlesztett fiókunk. Illetve a direkt linkünk, mely segítségével meg tudunk hívni mást is az oldalra (ha mást hívsz meg és aktív tag lesz, akkor az ő bevételéből is profitálsz) 

Diagramok : 
Lentebb haladva látható jobb oldalon az aktuális dátum, és ezek alatt 4 diagram. Az első megmutatja, hogy mennyit kattintottunk le egy hét alatt, napi szinten. A második a direkt referraltak kattintását mutatja (tehát olyan emberek kattintását, akik a te toborzó linked alatt regisztráltak be, így automatikusan alád kerültek). A harmadik diagram a bérelt emberek kattintásait hozza elő, még a negyedik az Autopay (Automatikus fizetés beállítása után) diagram, azaz egy héten melyik nap mennyit költött el az autopay a bérelt referraltak hosszabbítására. 

Középső rész, további statisztikai adatok: 
A Diagramok mellett, és a gyors infó alatt található középső sáv további 4 résznyi statisztikát ad neked. Ezek sorban a következőek: 
1) Referral Stats: A Direkt és Bérelt emberek keresete külön-külön (dollárban), illetve egybe számolva. (Earned so far)
2) Your Advertisement Clicks: Első sorban az látható hogy mennyi hirdetést kattintottunk le összesen a regisztrációnk óta, a második a bérelt és direkt emberek kattintását hozza (összesen). A harmadik sorban az összegyűjtött pontokat látjuk, illetve egy [ Convert points ] feliratot is. Pontokat például a megnézett hirdetések után kaphatunk (1 hirdetés = 0,20 pont). Majd a gyűjtött pontokat át lehet váltani dollárba, a Convert Points segítségével. Az így átváltott pontokból keletkezett dollár, csak és kizárólag a Purchase Balance-ba kerül be. Tehát ne számolj azzal, hogy ez a kiutalható számládra kerül.
3) Ad Statistics : Ez a rész kizárólag azoknak szól akik pénzért is hirdetnek az InAdClix.com -on. Egyfajta statisztikát ad nekik, illetve közvetlen linket is a gyorsabb vásárláshoz. [ Advertise ]
4) Egy hirdetés a zárósor ... 

Bal Menüsáv : 

1) Global : Ezen rész alatt a következő linkek találhatóak... 
    1.a) Account Summary : Ez konkrétan a felhasználói fiókodra visz. 
    1.b) Add Funds : Ezen a linken keresztül tudod az InAdClix egyenleged feltölteni, külső számláról. Ez minimum 3$ lehet.
    1.c) Upgrade Acount : Itt tudod felfejleszteni a tagságod. Ez azt jelenti, hogy bizonyos összegért cserébe átlépsz Standard tagról, egy általad választott tag csoportba, ezáltal több bevételre teszel szert. Magasabb értékű hirdetéseket kapsz, a direkt és bérelt emberek kattintásai is többet fognak érni. 
    1.d) Revenue Share : Részvény kereskedelem. Senki se lepődjön meg. Ezek nem olyan részvények mint a tőzsdéken megtalálható és Brókerek által keringő valós értékek. Ezek belső részvények. Vásárlásukkal is hosszútávú bevételre tehetünk szert. De erről is később. 
    1.e) Withdraw : Kifizetés link. Azaz itt kérhetjük ki a megkeresett (tehát ami az Account Balance-ban van) összeget külső számlánkra.
    1.f) Banners : Bénerek. (de csúnyán hangzik :) ) Ezek olyan marketing eszközök melyek egy weboldalba illesztve működnek. Aki a Bannerre rákattint az átkerül az InAdClix oldalára, és ha regisztrál akkor rögvest a te direkt referraltad lesz. 

 

2) Games : Pénzért, vagy ingyen használható játékok. Mindenki tudja, hogy mekkora az az összeg amit képes belefektetni ezekbe a játékokba. Ha elbukjuk akkor az csak a saját döntésünknek köszönhető. 
    2.a) Adgrid : Ez igyenes. Egy képet fogunk kapni, mely fel van osztva négyzetrácsos hálóval. (28*20) minden egyes négyzet alatt egy random hirdetés van, illetve ezek alatt elrejtve esetleg valamekkora összeg, vagy pont. Ez természetesen véletlenszerű, és nem feltétlen van a lekattintott hirdetés alatt bármi is. Maximum 25$-t lehet nyerni. 
    2.b) Crack The Vault : Trezor kódfeltörése. 4 karaktert kell megadnunk, figyeljünk arra hogy a már megadott számsorokat ne adjuk meg mi is, mert az biztos nem lesz jó. Ha sikeresen eltaláljuk a számsort, kódsort ami a Trezort nyitja, akkor megkapjuk a benne tárolt összeget. Egy próbálkozás 0,05$ -ba kerül. 
inadclix-vault.jpg

    2.c) Head and Tail : Ez a játék nem más, mint a fej vagy írás. Csak pénzért lehet játszani (ha van elegendő a Purchase Balance -ban). A minimum 0,05$. 

3. Settings : Ez nem más mint a saját, és fórum beállításaink helye, valamint a hirdetési beállításaink. Nagyon sok szót nem érdemel. Hiszen a beállítások mindig egyediek. Talán annyi még, hogy ha változtatunk valamit akkor ne felejtsük el beírni a jelenlegi belépési jelszavunk, ha ezt elfelejtjük akkor nem menti a változásokat az InAdClix rendszere. 

4. Referrals : A bérelt illetve közvetlen linken alánk regisztrált emberek kezelésére szolgáló menüpont. 
    4.a) Direct Referrals: Rákattintva a következő kép jön be.: 
inadclix-d-ref.jpg

Itt minden fontos adatot látunk az alánk regisztráltakról, valamint a jelelülővel kijelölve különböző dolgokat is tudunk tenni velük. Pl eldobni, vagy eladni. 
    4.b) Rented Referrals : Bérelt tagok, azt tudni kell hogy a bérelt tagoknak lejárati idejük van! Ez 30 nap a vásárlásuk után. Tehát érdemes figyelni rájuk, Ha leesik az átlag kattintásuk, akkor cseréljük őket. Bár több helyről hallom vissza, hogy az InAdClix-en nem igazán kell cserélgetni az embereket. Kijelölve egyes bérelteket, meg tudjuk hosszabbítani őket illetve, cserélni is tudunk ha kell. Vigyázzunk mert ha lejár az idejük a rendszer kérdés nélkül elveszi tőlünk őket.
    4.c) Rent Referrals : Itt lehet konkrétan bérelni embereket. 3 ember a minimum és 0,6$ -ért lehet kibérelni őket. Kizárólag a Purchase Balance-ből. Tehát ha ott nincs pénzünk akkor töltsük fel azt.
    4.d) Buy Referrals : Ha nem tudunk magunktól betoborozni alánk tagokat, akkor a rendszer segít nekünk. Igaz hogy megkéri az árát, de ezen a linken keresztül venni (véglegesen) tudunk magunknak tagokat. Minimum 3 (7,5$) maximum 100 (210$) tudunk egyszerre vásárolni. Figyelem! Az Inadclix nem garantálja, hogy a megvett emberek örökre szuperek maradnak! Tehát előfordulhat, hogy belenyúlunk és nem fog jól teljesíteni a delikvens. Ez a saját döntésünk lett szintén, a rendszer elzárkózik a reklamációk elől.
    4.e) Referral levels : A bérelt reffeknek is van szintjük. Ez azt jelenti, hogy lehet őket fejleszteni, és ha jól tudom akkor maguk is fejlődnek. Ennek később utána járok ...
    4.f) Referral Contest : Egy ranglista minden tagról az oldalon. Azt mutatja meg ki mennyi reffel rendelkezik, és ki vezet minden ref szinten.

5 Logs és Other : Nagyon nem térek ki itt sem semmire. A Log a bejelentkezéseinket mutatja. Az Otherben pedig egy Profit kalkulátor segít esetleg a pénzkeresetben. Nyilván csak megközelítő adatokat adhat, pontosat csak a valóság.  

 

Összegezve ennyi lenne. Az Inadclix leírás első részében (tehát amit most végig olvastatok) az alapokat mutattam be. A következőekben pedig a valós pénzkeresetről fogok írni ... 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ptc4u.blog.hu/api/trackback/id/tr447300779
Létezik Internetes pénzkereset?
süti beállítások módosítása