Létezik Internetes pénzkereset?

2015. március 07. 07:21 - Drugsa

Gondolatfoszlány...

Rizikó nem játék !

Egy pici szösszenet jutott eszembe... Ahogy belemélyül az ember ebbe az egész világba, hirtelen rengeteg kínálkozó oldal ugrik fel.

  • Vannak Low Paid Out oldalak, azaz olyanok melyek, akár 0,10$ tól is kifizetnek. 
  • Találkozhatsz olyan oldallal is melyek átlagos kifizetéssel kínálnak meg ami kb 2-4$ közötti összeget jelent.
  • De fogsz látni magas hozamú oldalakat is. Amik akár 150-500% -os bevételt is kínálnak. 

Külön leírhatnám a HYIP, és a bevételmegosztó, mátrix, hybrid oldalak pontos jelentését, de felesleges, erről külön már simán lehet találni megannyi bejegyzést a neten. Igazából ez a saját rizikóhatár szemszögedből nézve tök mindegy is. A lényeg, hogy melyik oldallal mennyit lehet keresni. Nah és itt jön a képbe a rizikó, mint számolandó tényező. Mindenkinek, így neked is megvan, hogy mekkora az az összeghatár amit még elbírsz viselni, leírható vesztességként. Miért leírható vesztességként? Ha befektetsz akármelyik oldalba akkor számításba kell venned, hogy a pénz amit befektettél egyenesen a kukában landol. Egyik bevételmegosztó oldal sem 100%-os (aki most rávágta, hogy a clicksense, vagy a neobux az akkor bizony téved... nem... nem az). Bármelyik oldal beleszaladhat a csődbe. Hogy ? Főleg jellemző a HYIP oldalakra, de még a bevételmegosztó oldalakra is, hogy nem rendelkeznek akkora összeggel mint amennyit esetleg ki kellene fizetniük egy nagyobb kiutalási rohamnál. Ez akkor vállhat labilissá, ha egyszerre túl sokan szeretnék kivenni a pénzüket az adott oldalból... Ez olyan, mintha az egyik Bankot (legyen az az OTP ... hihi ) egyszerre 2 millió ember lerohanná, azzal hogy az összes befektetett pénzét azonnal ki akarja venni. Szóval minden befektetés mindaddig a rizikófaktorban marad amíg többet nem keresel a befektetésednél. De ez sem azt jelenti, hogy akkor most beruházol 20000 FT-t és 6 év múla 25000 Ft-t veszel ki, s ez már nyereség... Bizony nem. Hiszen neked is az a lényeg hogy a befektetésed mihamarabb kamatozzon, és vissza is kapd azt kamattal együtt. 

Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

Egy-egy befektetés előtt mindig nézd meg, hogy :
- mikor indult az oldal
- mikor, és mennyit fizetett ki
- ha tudsz járj utána az üzemeltetőnek. 
- kérdezz meg másokat is akik az adott oldallal foglalkoznak (pl Facebookon)
- keress a neten ellenérveket. 
- keress érveket
- ha lehet nézd meg mikor mennyit fektettek be és azt mikorra kapta vissza az illető
- nézd meg hogy kell-e direkt refferal, sokat számít ha nem kell és úgy is jól lehet keresni.

S, persze mérlegeld a pénztárcád tartalmát is. Könnyen "elszaladhat az a bizonyos ló", az ember nem figyel és rögvest 10 oldalra beregelt, ha másért nem csak puszta kíváncsiságból. Tehát csak okosan :) 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptc4u.blog.hu/api/trackback/id/tr287247099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Létezik Internetes pénzkereset?
süti beállítások módosítása