Létezik Internetes pénzkereset?

2015. március 22. 11:44 - Drugsa

Helyzetjelentés

Melyik oldallal, hogy állunk most...

Itt a helyzetjelentés ideje. Kezdjük is.

Neobux
Elért összeg : 34,85$
Kifizetett összeg : 6,01$
Jelenlegi összeg : 1,108$ (2015.03.22)
Bérelt Ref.: 39
Direkt Ref.: 1
Mini job $: 4,92$

neobux_1.png

Tehát mint látható kikértem 6$ -t amit kb 2 másodperc alatt meg is kaptam a PayPal számlámra. Ez valóban Instant fizetés. A jelenlegi 1$ -om lassan vissza kell forgatnom mert a reffjeim lejárnak, és persze hosszabbítanom is kell már. Van 639 pontom, de még gyűjtök egy kicsit, mert 6 napom van a legközelebbi hosszabbításig. Terveim szerint nem akarok több reffet bérelni, mert csak Golden csomagtól éri meg igazán a sok ref. Az oldal stabil, és nincs hír arról sem, hogy a PayPal rászállt volna. Az EMS listán jelenleg a 7. helyen áll, de ezt tartja is nagyjából. 

Buxbery, PTC Stairs
Elért összeg : 1$

Nincs is tovább értelme mesélni róla. Sajnos az oldal utolsó kifizetése március 8.-án volt, és már fel is került a SCAM oldalak közé. A társoldala is a PTC Stairs is ugyanekkor hagyta abba a kifizetést. A Fórumot is törölték, már nem lehet posztolni, a support pedig nem reagál semmire. Sajnálom, mert nagyon jó kis oldalnak tűnt. Egyszerű volt és stabilnak nézett ki ( ld.: Rizikó faktor). Szóval ennek vége szakadt. 

PaidVerts

Paidverts
Jelenleg : 9,4$ 
Direkt Ref.: 9
Megnézett hirdetések.: 11442
Szint.: 5
BAP.:102382

Közeleg a Swap időpontja (április 6-10), ergo a hirdetések feladása elég gyatra. Így nagyon minimális a napi osztás. KB 0.3$ - 0,5$ között mozog. Persze a sima bevételmegosztó oldalakhoz képest még ez is álomszép. Stratégiám a Swapig a következő. Összegyűjtök 10,5$ -t ami 2 napot fed le. Ugyanis a Swap után napi szinten csak 5 hirdetést lehet feladni. Darabja 1,05$ tehát a 10,5$ elég lesz két napi adagra. Az 31000 BAP. Ami esetleg felette összegyűlik abból részvényt veszek. Most a részvény ára 0,04$ és 0,05$ között mozog. Ha sikerülne vásárolnom belőle akkor a Swap után 0,25$ és 0,35$ között el is tudnám adni. Egyéb hírként. JO felújította az irodát, ami arra enged következtetni, hogy a vészjóslások ellenére még mindig hosszú távra gondolkodnak. A PayPal tárgyalások sajnos kudarcba fulladtak, és "jutalomként" a PayPal újabb 30 napra zárolta a PV számláját. Hab a tortán (valószínű a PayPal áll a háttérben), hogy a PV bankja is felmondta a szerződést. De ne pánikoljon senki, hiszen máshol nyitnak számlát. Illetve JO most saját fizetési processzoron azaz PV netbankon dolgozik. Ha ez bejön akkor az összes egyéb netbank elmehet a .... :) 

War Of Clicks: 
Bányák : 100
3 napi $.: 1,3$ - 1,9$
Aktív bányák átlagban.: 48-57
Jelenlegi $.: 4.8$

Rögtön azzal kezdem, hogy aki tudja az kerülje el ezt az oldalt. Minden esélyt megadtunk neki. Párom ezerrel dolgozott rajta, és több mint 100.000 hirdetést megnézett. Ez borzasztó arány! Örökké probléma van az oldallal. Állításuk szerint 400.000 tagjuk van, de az igazság az, hogy ez kb 40.000 ember, a többi ROBOT. Bár fizet az oldal, de azt kell mondanom hogy párom idejét egyre jobban felvette, és egyre "cigányabb" a viselkedés az adminok részéről. Hiába írsz nekik valami technikai gonddal, a vége mindig az lesz, hogy Te vagy a hibás, és nem adják vissza azt amit a rendszer jogtalanul elvett. Az utolsó ilyen eset az volt, amikor a rendszer gondolt egyet és meghosszabbított 4 embert teljesen önszántából. Mikor írtunk az Adminnak akkor közölte, hogy ez a mi hibánk, és nem fogja visszaadni az elvesztett összeget. Hiába linkeltem neki képet arról hogy az automata sosem volt bekapcsolva, nem érdekelte. Tehát mindjárt megvan 5$, ami a War Of Clicks végét is jelenti számunkra. Soha többé még csak a közelébe sem megyünk ennek az oldalnak. Nagyon mérgesítő a viselkedésük, és a lepattintásuk. Senkinek Nem Ajánlom !!!

Advertzer

Advertzer
BP.: 120
Elért $.: 0,04$
Direkt Ref.: 1

Március 16.-ai indulás elcsúszott 19.-ére, de ezután valóban elindultak. Az rögvest látható hogy érdemes betolni 3-5$ értékben az oldalba. Javaslom a PayZa-t, mert a PayPal-lal automatikusan nem is áll szóba az Advertzer. Esetleg még az STP (Solid Trust Pay), de aki türelmes az nemsokára Neteller-ről is be tud fizetni. Aki olvasgatja a Blogom az tudja hogy saját zsebből nem fogok befizetni. S, ezen nem is akarok módosítani. Jelenlegi terveim szerint a War Of Clicks -ből PayZa -ra utalok ki, így az ott összeszenvedett $-t átforgatom az Advertzerbe. Miért ? Mert stabilnak nézz ki, és ez is hasonló mint a Paidverts. Tehát a szintek számítanak. A taglétszám most 34.000 ember, de már 3000$ -t ki is fizetett. Elég jól és erősen kezdi. Remélem jó lesz, a rizikó faktoromba ez még belefér. 

Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

Traffic Monsoon
Elért, jelenlegi összeg : 1,96$

Sokat nem is tudok mondani róla. Nagyon stabil és fizetőképes. Innen PayPalra fogok kiutalni kb 1 napon belül. 2$ -tól lehet utalni tehát ez lesz az első kiutalásom. Az oldal nagyon jó arra amire kitalálták. Reklámozhatunk tök ingyen, pontokért cserébe, és eközben pénzt is ad. A legkisebb 0,01$ a legnagyobb 0,04$ bár én csak 0,02$-os hirdetést láttam eddig.

Buxvertise
Bérelt Ref.: 10
Elért összeg.: 2$
Jelenlegi $.: 0,5$
Pont.: 170 

Stabil, és a reffek dolgoznak is. De ettől függetlenül mégsem ajánlom mindenkinek feltétlenül. Sajnos az a tapasztalat, hogy a reffek annyit termelnek ami pont arra elég, hogy meg tudjuk hosszabbítani őket. Meglátásom szerint ebből nem lesz havi fix. Egy utat látok, ha átváltok Buxer csomagra. Ekkor egy kattintás 100%-ról felugrik 150%-ra illetve a reffek is 50%-ról 100%-ra. Egy ref átlagban 4-5 klikkelést végez egy nap. Ami tényleg nem rossz, csak jelenleg ez kevés a boldoguláshoz. Az IconCash játék is behalt. Mert ahhoz hogy tovább tudjak menni kellene 1$ befektetés... Azt meg bizony nem. A Buxer csomag ára egyébként évente 55$ havi szinten 5$ Tehát 5$ a fogás ha egybe vesszük meg. Sajnos az is igaz, hogy a Refek robotok, tehát a kattintásuk az Adminon múlik, épp ezért elég kiszámíthatatlan. Ha nincs felesleges 55$ -od akkor inkább felejtsd el az oldalt.

LazyTasks
Jelenlegi $: 1,7$
Kifizetett.: 0,25$
Ref.: 0

Valóban érdekes oldal, és az igazság az hogy ajánlom is mindenkinek, PayPal-ra fizet csak. kb 380.000 tagja van. Az első kifizetés bármekkora lehet, a következő már 2$ -től mehet csak. Az Admin ismeretlen, de épp ezért ilyen alacsony a kifizetési limit. Nagyon sok kattolható hirdetés van, ami 0,0005$ - 0,02$ -ig mennek. Ez annak függvényében változik, hogy mekkora az előző napi bevétel. Ami nagyon tetszik még, hogy végre nem csak más PTC oldalakat látok reklámozni, hanem a csőszereléstől az éteremig minden van. Stabil, és fizetőképes az oldal jelenleg. Érdemes regelni. 

Ami érdekes lehet :
InadClicks, ProfitForest

Tesztelés Alatt : 
Grandbux, AdPageViews, Sanbux, Clickrev

Amik megbuktak már :
- War Of Clicks ( Idegesítő és számító Adminok, és az oldal is egyre nagyobb kamu)
- Buxbery ( Átment SCAM-be, nem fizet )
- PTC Stairs (Átment SCAM-be, nem fizet ) 
- Mousebux ( Átment SCAM-be, nem fizet )
- FamilyClicks ( Fizet, de nekem nem jött be )
- ShotBux ( hatalmas hazugság, ne regeljen senki, teli van SPAM-el és SCAM is )
- CPM Leader ( fizető, de nagyon lassan halad ) 

Tehát jelenleg 7 oldal van ami "ér is valamit", de ugyanennyi meg is bukott. Jelenleg 3000 forint az összes kiutalt összeg. Visszaforgatva ebből még nem volt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptc4u.blog.hu/api/trackback/id/tr87290765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Létezik Internetes pénzkereset?
süti beállítások módosítása