Létezik Internetes pénzkereset?

2015. február 02. 22:17 - Drugsa

Felzárkózás II

December és Január

Folytatása következik, mint ígértem is. Szóval A neobuxon megindultunk mint a sánta ló a lejtőn. Egy kicsi túlzással persze, hiszen még mindig nem dollárokról beszélgettünk decemberben, hanem csak centekről. A Neobuxon megtaláltam a mini job lehetőséget is. Ez arról szól, hogy teszteket, kérdőíveket töltesz ki, és ezért pénzt kapsz. Ami azt illeti, sokkal többet, mint a kattintgatásokból. Előnye még az, hogy ha elég ügyes vagy akkor simán eléred a második, majd a harmadik szintet is, és ezeken a szinteken már többet érnek a tesztek is. További lehetőségként pedig ott vannak a Point illetve a Coin offerek. A Point (pont) lehetőség biztosítja, hogy a pénzeden kívül gyűjtögess pontokat is, melyekből később hosszabithatod, cserélheted bérelt embereid, valamit ha 30000 pontot összeszedsz akkor kiválthatod a Golden Membership-et (Arany tagság) mely segítségével megduplázhatod illetve akár megtriplázhatod bevételedet is. 

Tehát a decemberi hónap valójában arról szólt, hogy kiismerjem a rendszert, és elkezdjem kiépíteni fejben a stratégiám. Ez a következő volt még decemberben : Veszek minél több embert, akik relatív gyorsan összeharácsolják nekem a következő dollárokat, melyekből újabb adag embert vehetek. Egy kezdőtől ez nem is rossz stratégia. Közben halkan jegyezném meg, hogy a figyelmes olvasó már lehet észrevette a szöveg környezetből, hogy a többes számból átváltottam egyes szám első személybe... Ennek az lett az oka, hogy páromnak a Neobux már sok lett, és nem is nagyon értette a kezdeti stratégiát, nah meg annyira nem is tetszett neki. 

A Novemember - Január hónapzárásom : 
- 46 bérelt ember
- 0 $befizetés
- 17,5 $ elérve 
- visszaforgatva 14,5 $
- munkabevételem ebből : 4 $
- kivét : 0$

Eközben párom nagy erőkkel, belevetette magát a War Of Clicks -be, és bármilyen furcsa, de nagyon ügyesen kezelte. Pillanatok alatt kiismerte a rendszert. Így hamar rá is jött, hogy 200 alatt kell tartani a helyezésünket, illetve a napi "küldetéseket" is meg kell csinálni. Még az sem zavarta, hogy a WOC elég újkeletű oldal, így a rendszerkarbantartás az szinte mindennapossá vált. Volt úgy hogy egy héten keresztül sem érte el a 400 klikket. Jah ... igen ... ezt nem is mondtam, a WOC nagyon nagy hátránya, hogy nem melós embereknek találták ki. Nem muszáj, de érdemes lekattintani a 400 hirdetést, illetve az ORE szintet is fel kell tornázni 5. "levelre". Erre azért is van szükség, hogy a megvett bányák (béreltek) jól termeljenek. Mert ha az egyik bánya 5. szinten termelne, de mi nem vagyunk ezen az ORE szinten akkor nem fogjuk megkapni a kitermelt, kibányászott dollárokat sem. Viszont nagyon nagy előnye, hogy bőkezűen osztogatta a nyereményeket, melyeket kattintgatás közben lehetett begyűjteni. volt, hogy 0,25$ is nyert, és nem egyszer felszerelési tárgyakat emberkéjére. Ezen tárgyak pedig tovább növelték a bevételi lehetőségeket. Illetve nyeremény lehetett még a Warcoin is, mely hasonló, mint a Neobux Point rendszere. Szóval jól haladt, majdnem jobban mint én a Neo-val, bár több ideje is volt benne.

A Novemember - Január hónapzárásom : 
- 40 bérelt ember
- 0 $befizetés
- 12,5 $ elérve 
- visszaforgatva 9,5 $
- kivét : 2$

Ezalatt a (még a WOC kattolása alatt) Mousebux, is kezdett beindulni. Itt is megtalálta a párom a dollárok növelésének megoldását az Offerwall segítségével, mely bár nem sokat hozott a "konyhára" mégis sokszor adott ezekből a kis centekből. A dollár gyűlt, és végre meg is tudta venni az első bérelt embereit. Bár a dolog már ekkor is fura volt. Tudniillik a bérlést csak és kizárólag a pontok átváltásából lehetett megoldani, illetve a pontok csak a lekattolt hirdetések után jártak. Azaz 1 klikk egyenlő volt 1 ponttal. A megszerzett $-ból nem is lehetett átváltani. Eltelt a december, majd nehezen, de elérte a minimum kifizetési határt a 4$-t ekkor már éreztük, hogy nincs rendben valami az oldallal, így gyorsan ki is utaltuk paypal számlánkra a kb 1000 forint értékű kattintást. A hidegzuhany ekkor jött. A rendszer áttette "Pending" állapotra, viszont a kifizetés azóta sem érkezett meg. Tehát beleszaladtunk egy SCAM oldalba Másfél hónapi ügyeskedése a páromnak messze szállt, és még csak nem is kapta meg azt ami jár :( valóban rossz érzés A Mousebux minden alapítóját a pokolba kívántuk. 

A December - Január hónapzárásom : 
- 5 bérelt ember
- 0 $befizetés
- 4 $ elérve 
- visszaforgatva 0 $
- kivét : 0$
- BEFEJEZVE !! Indok : Scam oldal - nem fizető

Még decemberben rátaláltunk egy új oldalra a Paidverts-re. Ez is hozzám került, hiszen alig lehetett kiismerni a taktikáját. Viszont nagyon zavart, hogy mindenhol azt olvastam, hogy 100-400$ között fizetett ki. Bosszantó volt hogy nem tudtam megoldani a rejtélyt... Nem adtam fel de rengeteg időm elment rá ... 

Tehát összegezve : 

Neobux nyereség
  November: 0$
  December: 0$
  Január: 0$

War Of Clicks nyereség
  November: 0$
  December: 2$
  Január: 0$

Mousebux nyereség
  December: 0$
  Január: 0$ = SCAM OLDAL !

A felzárkózásnak ezennel vége. Tudom, hogy talán rövidre sikerült, de ha kérdésed van akkor írj a hozzászólás részbe. Ha elolvasom akkor írok rá. Következőekben már a konkrét adatokat közlöm, így az részletesebb lesz :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptc4u.blog.hu/api/trackback/id/tr167133869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Létezik Internetes pénzkereset?
süti beállítások módosítása