Létezik Internetes pénzkereset?

2015. január 30. 11:36 - Drugsa

Előszó ...

Mert valahol mindent el kell kezdeni

Sziasztok ! 

Az elején leszögezném, hogy maradok a tegező megszólításnál, így ha nem bánjátok ezt nem is módosítanám akkor sem, ha beszélgetésbe (hozzászólásba) kezdünk, később. A blogot egy egész egyszerű okból hoztam létre. Szeretném ha lenne egy olyan oldal, ami részleteiben megmutatja a PTC (Paid To Click) site-ok működését. Ebben a saját tapasztalataim lesznek segítségünkre. Nem fogok senkire semmit "tukmálni", egyáltalán nem tervem. Le fogom írni mikor melyik oldallal, hogy állok, mik a tapasztalataim, esetleg a stratégiám, és persze a leglényegesebbet, azaz, hogy mennyit keresek, avagy nem ezekkel az oldalakkal. 

A blog "megalkotásának" gondolata most öltött fizikai formát. Viszont a legelső ilyen PTC oldalra 2014.November.18.-án regisztráltam. Tudni kell, hogy az egészhez, kicsit szkeptikusan állok neki. Keresgéltem már a világhálón hasonló leírásokat, blogokat, de nem nagyon találtam. 

Rólam annyit kell tudni, hogy idén töltöm a 33. életévemet, főállásban dolgozok mint logisztikus, és szerencsére a párom is be tud segíteni ezekben az oldalakban, helyesebben inkább én segítek neki, ezt később kifejtem majd. Így valójában ketten kezeljük, a jelenlegi oldalakat. A fizetésem (bár annyira nem publikus) nem olyan rossz, tehát nem a "végső elkeseredés" miatt állok neki ennek az egésznek. Egyszerűen, szeretném végre eloszlatni a kételyeket, a homályosságot a PTC oldalak terén. Legyen ez pozitív vagy negatív végkimenetelű. 

Akkor nézzük, mi is a PTC oldal ? 

A PTC oldal jelentése a Paid To Click, azaz a Fizetett Kattintás. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy aki regisztrál egy-egy ilyen oldalra, az elvileg pénzt kap azért, hogy különféle oldalakat megnéz, bizonyos ideig (ez általában pár másodperc). Ha lejárt az idő akkor számlánkra felíródik az adott összeg. Két szálon fut a történet. Az egyik amikor én vagyok az oldal tulajdonosa, és hirdetni kezdem a saját honlapom, x összegért. A másik oldal (ez fog minket érdekelni) az amikor nekem fizet a PTC oldal azért hogy megnézem a hirdetett honlapokat. Miből fizet ? Úgynevezett visszaosztás alapján. Tehát a feladott hirdetések után beszedett pénz, egy részét (százalékát) a PTC oldal leosztja a kattintgató tagok között. Azt észrevettem minden oldalnál, hogy nagyon figyelnek a robotokra. Feltételezhetően sokan próbálkoztak már automatizált kattintásokkal. Ezeket ki is szűrik. Tehát mint látjuk az elmélet nem bonyolult. A későbbiekben rá fogok térni arra is, hogy ez miért érheti meg a hirdetőknek, mit profitálnak ebből, ha egyáltalán profitálnak. 

Amiket láthattok majd a blogon.: 

  1. leírások a különféle PTC oldalakról.
  2. saját pozitív vagy negatív tapasztalataim
  3. kimutatások
  4. screenshootok (képernyőképek)
  5. kifizetési bizonylatok (már ha lesz ilyen) 
  6. bukások, nyereségek
  7. saját véleményeim

Tehát, minden ami a tisztánlátáshoz kellhet. Így mindenki el tudja dönteni, hogy érdemes vagy sem ilyesmivel foglalkozni. Nem fogsz elbukni egy garast sem, és az idődet is maximum ezen blog olvasgatása fogja kitenni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptc4u.blog.hu/api/trackback/id/tr437123445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Létezik Internetes pénzkereset?
süti beállítások módosítása